Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на колишню дружину, яка відвезла дітей до Канади і забороняє з ними спілкуватися. За його словами він вже три місяці не розмовляв з дітьми. Про це він розповів в інтерв'ю КП в Україні.

Володимир Остапчук заявив, що не розмовляв з дітьми з самого початку війни. Колишня дружина відвезла їх до Канади і забороняє спілкуватися з батьком. Телеведучий зазначив, що щовечора дзвонить в надії почути голос дітей, але йому не відповідають.

Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube
Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube

"Вже три місяці я з дітьми не спілкуюся. І для мене це найбільший біль після того, що відбувається в країні. Моя колишня дружина не дає мені з ними спілкуватися. Я знаю, що вони в Канаді, ходять в школу і садок. Щовечора я дзвоню, але мені ніхто не відповідає. Я навіть писав листа до школи, щоб передати Емілії, що я про неї не забув", - поділився Володимир Остапчук.

Вова Остапчук. Фото: скрін youtube
Вова Остапчук. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Телеведучий згадав, що востаннє бачив дітей на кордоні, коли проводжав їх. У той момент вони дуже міцно обнялися. Він зазначив, що зараз не може нічого зробити з виниклою ситуацією, втім, після війни він має намір розібратися з колишньою дружиною і відновити зв'язок з дітьми.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Ірина Білик заспівала про те, чого ніколи не зможе зруйнувати навіть найжорстокіша війна: "Немає такого зла у світі".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва несподівано показала голову Потапа: "Щось пішло не так у відео".

Крім того, наш портал повідомляв, Катя Осадча, Юрій Горбунов та Олександра Зарицька з групи KAZKA поділилися гарною новиною: "Зібрано 50 тисяч євро".