Знаменитий ведучий популярних українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі" Україна "Володимир Остапчук посміявся з росіян, які змушені "маскуватися" закордоном, прикидаючись українцями. Відповідне відео він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Після повномасштабного вторгнення в Україну Росія перетворилася на країну-ізгоя. Багато компаній пішли з ринку, не бажаючи мати спільних справ з країною-агресором, яка вбиває дітей. Ставлення до самих росіян закордоном також змінилося, тому деяким доводиться викручуватися самими незвичайними способами, щоб уникнути косих поглядів.

Володимир Остапчук. Фото: Instagram
Володимир Остапчук. Фото: Instagram

Так, Володимир Остапчук показав відео, який зняв українець у Польщі. На стоянці стоїть автомобіль з російськими номерами, але "триколор" водій прикрив наклейкою у вигляді українського прапора. Мабуть, так вирішили замаскуватися і уникнути можливої неприязні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Все бачив, а такого ще не бачив", - пожартував Остапчук, коментуючи ролик.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дмитро Комаров з "Світ навиворіт" прийняв сюрприз від Вакарчука, але Пікалову з Кварталу 95 "потрібніше": "Відсуваючи ворога".

Також наш портал повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк присоромив Євгену Лозу за мовчання під час війни: сказала, що не хоче ризикувати через хворобу мами.

Крім того, наш портал писав, Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців: "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".