Українська блогерка Софія Стужук дуже любить скандали. Зовсім недавно через дурне визнання себе росіянкою, згодом демонструючи свою попу на камеру після сліз про те, як їй погано через повномасштабну війну проти рашистів.

У Stories їй поставили досить прямий і цікаве питання - скажи прямо, ти за росію чи Україну. Відповідь цілком очікуємо, жінка продовжує зберігати нейтралітет, будучи українкою... через те, що більша частина її аудиторії знаходиться в країні-агресорі.

Софія Стужук, скріншот: Youtube
Софія Стужук, скріншот: Youtube

"Я за мирне небо над головою. Я за те, щоб війни не було. Щоб вбивства припинилися. За те, щоб нашу вільну суверенну країну (Україну) залишили в спокої і не чіпали. Щоб ми жили, як раніше в світі. Я за те, щоб росіяни жили собі спокійно, нікого не чіпаючи, у своїй країні. А ми жили вільно і спокійно без необхідності захищатися і відстоювати свої кордони в своїй... Я За мир, за життя, за любов, за добро, за людей...", - пише вона у відповідь на Stories.

Софія Стужук, скріншот: Instagram Stories
Софія Стужук, скріншот: Instagram Stories

При цьому... вона не соромиться бути як-небудь взаємопов'язаною з російськими блогерами. За її словами, вона не бачить в цьому нічого поганого, бо деякі люди несуть добро і її до таких тягне.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Наталія Холоденко "накинулася" на Софію Стужук, яка заговорила про війну через 2 місяці: "Боже, яка подія"

Як повідомляв "Знай.ua", Софія Стужук зганьбилася, ридаючи про війну, а потім показуючи попу з "любов'ю" до росіян: "У соплях взагалі"

Знай.ua писав, "Брехня, ця людина - дно!": українці викрили блогершу Надін і змішали з брудом. Слава Дьомін сам все почув