Відома українська актриса театру і кіно Анна Кошмал, яка знайома багатьом по ролі Женьки в серіалі "Свати", розповіла, як переосмислила життя за три місяці війни. Цим зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Кошмал зізналася, що три місяці війни змусили її переосмислити життя в різних аспектах, зокрема щодо одягу. Вона зрозуміла, що ні до чого мати гори нарядів, адже цей тривалий період прожила з мінімальним набором одягу.

Анна Кошмал. Фото: Youtube
Анна Кошмал. Фото: Youtube

Актриса зазначила, що більшу частину нарядів, які припадають пилом в її гардеробі вона вже ніколи не одягне. У зв'язку з цим вона вирішила позбутися зайвих речей з користю для країни, зібравши гроші для підтримки ЗСУ.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Проживши 3 місяці у 2 штанях і 3 світшотах зрозуміла, що мої гори різноманітності в шафі просто зайві. А ще сотня чарівних нових суконь, які я вже ніколи не одягну. Друзі, підкажіть Куди я можу завести ці гори одягу? Можу віддати, можу виставити на аукціон, щоб зібрати якусь норм суму для ЗСУ",- поділилася актриса.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."

Також наш портал повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк присоромив Євгену Лозу за мовчання під час війни: сказала, що не хоче ризикувати через хворобу мами.

Крім того, наш портал писав, Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців : "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".