Відома українська співачка Анастасія Кочетова, яка виступає під псевдонімом MamaRika показала свого улюбленого "мужичка", який змінив її життя і не дає занудьгувати. Знімком зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

MamaRika і її чоловік Сергій Середа виховують чудового сина Давида. Малюкові виповнилося вже 10 місяців і на честь такої кругленької дати його мама опублікувала зворушливе фото первістка. На знімку син зірки сидить за столом, перекинувши на себе миску з їжею. Можна здогадатися, що Давид не дає зірковим батькам занудьгувати.

MamaRika. Фото: скрін youtube
MamaRika. Фото: скрін youtube

MamaRika зізналася, що дуже пишається сином і його першими, але дуже важливими кроками. Співачка додала, що народження первістка стало найважливішою подією в житті і повністю змінило її.

Популярні новини зараз
Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

"10 місяців мужичку. Пишаємося кожним зубиком, кожним новим "ма-та-ба", кожним маленьким великим звершенням... нескінченно тонемо в любові до цієї світлої душі, яка прийшла і повністю змінила наше життя. Вітайте солодку дупку", - поділилася співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, MamaRika відірвалася від сина і зціпила в обіймах маленьких переселенців, щоб подарувати їм трохи тепла.

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."

Крім того, наш портал повідомляв, "колишній" Насті Івлєєвої Андрій Бедняков з "Орел і Решка" розповів, що несли окупанти рф в Маріуполі: "Київ взяли".