Олександр Пікалов, Юрій Великий та студій "Квартал 95" спільно з ФК "Чорноморець" запропонували українцям взяти участь у акції, щоб отримати футболку легендарного футболіста.

У сторіс на Instgaram Олександр Пікалов розмістив оголошення про початок благодійного розіграшу. Він його записав спільно з колегою — Юрієм Великим.

Юрій Великий. Фото:  Instagram
Юрій Великий. Фото: Instagram

"Ми підготували для вас благодійний розіграш, наші друзі з UAVolonter збирають гроші на три пікапи для десантно-штурмових підрозділів, і дронів для бійців розвідувальних та десантних військ ЗСУ", - розповів Юрій Великий.

Юрій Великий та Олександр Пікало Instagram
Юрій Великий та Олександр Пікало Instagram

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Давайте підтримаємо хлопців. І кожен, хто підтримає наш захід, матиме можливість отримати суперфутболку, суперкруту футболку Рональдо, з його автографоми, та автографами його колишніх одноклубників по RIAL", - розповів Пікалов.

Щоб взяти участь у розіграші, слід перерахувати на карту 500 грн. Детальні умови на сторінці Кварталу 95:https://www.instagram.com/p/CeRLsBDoa4O/?igshid=MDJmNzVkMjY%3D.

Юрій Великий та Олександр Пікало Instagram
Юрій Великий та Олександр Пікало Instagram

Також Олександр виставив на аукціон свою вишиту в ручну вишиванку, неймовірної краси.

Олександр Пікало Фото: Instagram
Олександр Пікало Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше ми писали, що Ірина Федишин заспіває в Іспанії, щоб українська армія скорше перемогла ворога.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ведуча "Світського життя" Катя Осадча про сльози, біль і відчуття несправедливості, які наповнюють серце.

Також "Знай.ua" писав, що Крутоголов, Сморигін, Глущенко - "Дизеля" похвалилися найдорожчими скарбами в житті.