Ксенія Кошова вирішила перетворити Петра Порошенка в складову з відомої гри для дітей і дорослих Mineсraft, відповідний мем з'явився на її сторінці.

У сторіс Ксенії Кошової в Instagram з'явився мем на Петра Порошенка. Ксенія розмістила фото Порошенка на блок майнкрафт, і вийшов справжній блок з Петра Порошенка.

Ксенія Кошова з Євгеном. Фото: Instagram
Ксенія Кошова з Євгеном. Фото: Instagram

"Блок Петра Порошенка", - підтверджує факт напис на мемі.

Сам блок знаходиться на зеленому піксельному полі. Ксенія часто критикує п9ятого президента, та дозволяє собі жарти у бік Порошенка, попри те, що на час війни всі партії в Україні об'єдналися у потужну коаліцію, заради перемоги над ворогом.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Скриншот поста в Instagram
Скриншот поста в Instagram

Власне мем видався дотепним, і директ Ксенії, мабуть, прийшло багато відгуків щодо нього. Нещодавно Ксенія та Євген поспілкувалися по скайп-зв'язку з журналістами, та розповіли, як змінилися стосунки з родичами, які живуть на території окупованого Криму.

Ксенія сама кримчанка, та у неї у Криму залишилися родичі. На жаль, за словами Ксенії, вони підпали під вплив пропаганди та перестали повністю спілкуватися, сестри заблокували Ксенію по всіх месенджерах, а коли розблокували, то на її крик про несправедливість, сестра вислали їй літеру "Z".

Нагадаємо, раніше ми писали, що Зендея і Том Холланд вийшли на новий етап відносин на честь 26-річчя актора.

Як повідомляв портал "Знай.ua", улюбленець Ксенії Мішиної влаштував великий вибух і закусив тротилом.

Також "Знай.ua" писав, що дружина продюсера "Кварталу 95" Анна Саліванчук показала рецепт нереально смачних оладок.