Наталя Могилевська одна з тих, хто не залишив ні Київ, ні Україну з перших днів війни вона намагається допомогти воїнам ЗСУ.

У своєму аккаунті в Instаgram Могилевська розповіла, що після презентації піні "Я вдома" отримала багато фідбеку, від шанувальників. А також вислухала безліч історій від дівчат, які були змушені покинути Україну.

Наталя Могилевська. Фото: instagram
Наталя Могилевська. Фото: instagram

"Дякую за те, що так тепло прийняли мою нову пісню "Я вдома"! Дуже багато отримую від вас історій та особливо від дівчат, які вимушені були поїхати з дітьми з країни. Всі дуже сумують за рідними і домом... Дівчаточка тримаймося, підтримуємо одна одну", - закликала Могилевська.

У коментарях шанувальниці Наталі Могилевської розповіли, чого хочуть найбільше:

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Наталя Могилевська. Фото: instagram
Наталя Могилевська. Фото: instagram

"Я вдома лише думками та серцем, а тілом за кордоном, так хочеться ДОДОМУ! до рідних, де тебе люблять без маски! Тут так невистачає їх обіймів та підтримки!", "Наталія, Ваша пісня — неймовірна!", "Ти почула мої думки, рятую сина, покидаю чоловіка і моє серце розривається від розпачу", - пишуть жінки.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що Катя Осадча про сльози, біль і відчуття несправедливості, які наповнюють серце, через викрадених та загиблих діток.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль дала незвичний концерт в одному з храмів Вільнюса.

Також "Знай.ua" писав, що Євген Кошовий з "Кварталу 95" показав як виросла молодша донька, "лапуня".