Тіна Кароль дала незвичний концерт в одному з храмів Вільнюса

Відео опубліковано на фан-акаунті в соціальній мережі Іnstagram.

Тіна Кароль, фото Знай.uа
Тіна Кароль, фото Знай.uа

1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. З нагоди цього свята Тіна Кароль зустрілася з біженцями з України у Свято-Троїцькім храмі Вільнюса та дала для них незвичний концерт.

"У Міжнародний день захисту дітей відома українська співачка Тіна Кароль відвідала в Вільнюсі Свято-Троїцький храм, зустрівшись із дітками (переселенцями) з України та всіма охочими", - написано в коментарі до відео.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

На зустріч зі співачкою прийшло багато дітей різного віку. Для них співачка виконала свої пісні. А потім вона заспівала разом з дітьми рядки з пісні "Україна - це ти".

У коментарях підписники подякували співачці за теплу зустріч , а також зазначили, що не могли втриматись, щоб не підспівувати.

"Неможливо стриматись, хочеться підспівувати", - написано в коментарі
.

Шанувальники відмітили публікацію лайками та відзначили, що це було неймовірно.

Нагадаємо, Оля Полякова забуде старі образи і об'єднається з Тіною Кароль заради допомоги Україні: Дорофєєва, Монатік та інші теж не залишаться осторонь.

До слова, Тіна Кароль "поборолася" з Міллою Йовович, озброївшись красою і духом патріотизму: "Наша блакитноока принцеса".

Раніше ми писали, що українці зловили Тіну Кароль в обнімку з Григорієм Ліберманом - нарешті всі побачили його обличчя