Євген Кошовий розповів як Олександр Пікалов записувався до Нацгвардії

Про це актор розповів в інтерв'ю Українській правді.

Євген Кошовий
Євген Кошовий

Кварталівець Євген Кошовий розповів, що двоє акторів кварталу пішли на війну, а саме: Олександр Пікалов та Володимир Мартинець.

З Олександром Пікаловим взагалі вийшла ціла історія. Як відомо, актори "Кварталу 95" займаються активною волонтерською діяльністю. Коли Пікалов прийшов записуватись до нацгвардії, то виявилось, що стоїть величезна черга бажаючих записатися.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тоді актор попросив швиденько його записати, через те, що він мав ще їхати з волонтерами. Його провели без черги. І чоловік з черги невдоволено зауважив:

"Не ну, "Квартал" взагалі охер*л, ще й на війну по блату", - сказав він

Пікалов вибачився та записався до нацгвардії.

На відміну від Пікалова, Кошовий не планує йти в армію, через те, що в нього немає навичок, тому з нього більше користі у тилу.

На питання, ведучого, як буде працювати квартал, Евген відповів, що поки не визначились, проте, можливо, щось буде восени. А зараз кварталівці виступають у метро, військових частинах, та там, де потрібна їх підтримка.

Нагадаємо, дружина Євгена Кошового з "Квартал 95" показала таємне "бойове мистецтво" окупантів: "Битва лопухами".

До слова, дружина Євгена Кошового показала розруху, яку залишили після себе окупанти, і заговорила про ненависть: "У саме серце".

Раніше ми писали, Ксенія Кошова після викриття Медведчука натякнула, де незабаром опиниться Порошенко: "Петя, тебе чекає Вітя"