На вулиці помітили дівчину, як голосом та зовнішністю схожа на співачку Наталію Могилевську

Про це співачка повідомила у відео сторіс Instagram.

Наталя Могилевська. Фото: instagram
Наталя Могилевська. Фото: instagram

Цю історію розказав та зафільмував знайомий співачки. Не так давно він вийшов на прогулянку, почув знайомив голос та побачив дівчину, яка сиділа та співала пісню Кузьми Скрябіна "Старі фотографії".

Спочатку він подумав, що то Наталя Могилевська, проте коли придивися виявилось, що це інша дівчина, яка голосом та фігурою дуже схожа на відому співачку.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Відео він переслав Наталі, яка й оприлюднила у своєму сторіс. В якому місті відбувалась подія, на жаль не уточнюється. А Наталя так підписала пост:

"Прогулянки на свіжому повітрі. Сьогодні мій друг гуляючи на вулиці переплутав мене з іншою дівчиною. Знайомтесь - це Христина".

Сторіс. Фото: скрин Instagram

Який саме друг помітив цю дівчину - зірка тримає у таємниці. Проте оприлюднила її профіль в мережі Instagram. У цій соцмережі незнайомка зареєстрована під ніком krisssstin24, звати її Христина, вона студентка, навчається у Львівському торговельно-економічному університеті та любить співати.

Своєю чергою Христина подякувала, що її талант помітили, уточнила, що в той день вона співала на Площі Ринок в Дрогобичі. Крім того, публікація Могилевської стала для неї найвищою похвалою.

Сторіс. Фото: скрин Instagram

Нагадаємо, співачка Наталя Могилевська попросила про допомогу: "Можливість поширювати правду".

До слова, Наталія Могилевська розповіла, скільки всього зробила заради України: "Незважаючи на біль і втому".

Раніше ми писали, що Наталія Могилевська застерегла українців від серйозної небезпеки: "Прохання до всіх"