Юрій Горбунов - відомий український телеведучий, чоловік Катерини Осадчої - головної героїні "Світського життя".

Зараз чоловік, як і багато інших зірок шоу-бізнесу, прості мирні громадяни, написав публікацію, пов'язану з тим, що Україна переступила поріг в 100 днів повномасштабної війни проти рашистів, розв'язану ними ж 24 лютого 2022 року.

Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube
Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube

"100 днів - як одну добу, як одну мить! 100 днів неймовірної відваги, героїзму та патріотизму всіх українців! 100 днів смертей, руйнувань, сліз і ненависті до ворога! І всі ці 100 днів віри в наші Збройні сили і нашу Велику Перемогу! Слава Україні!", - пише Юрій Горбунов у публікації.

При цьому, хочеться відзначити, що ніколи не забув, що війна почалася ще в 2014 році - з окупації Криму і війни в Донецькій, Луганській областей.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube
Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube

"Чи відомо щось, про героїв з Азовсталі?", - пише один з користувачів в коментарях. І, звичайно ж, знайшовся і бот, який написав класичний текст про те, що він "багатий" і готовий роздати гроші.

Юрій Горбунов, скріншот: Instagram
Юрій Горбунов, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Юрій Горбунов доклав руку до порятунку життів українців під час війни: "Низький уклін"

Як повідомляв "Знай.ua", "Це Білик або Гросу": співачка Ірина Білик кардинально змінилася, шанувальники ледь впізнали

Знай.ua писав, Катерина Осадча знайшла, що сказати Путіну і без Юрія Горбунова через загрозу Сумській області: "Заїб*в"