Світлана Лобода - дуже популярна українська співачка, яка довгий час не жила в рідній країні, будучи родом з Ірпеня, Київської області.

У п'ятницю, 3 червня 2022 року, відбулася дуже важлива для виконавиці прем'єра під назвою "Молитва". Кілька днів тому ця композиція надала їй сил рухатися далі. А в минулий четвер у Лободи відбувся перший виступ через багато місяців від початку повномасштабної війни проти рашистів.

Світлана Лобода, скріншот: Youtube
Світлана Лобода, скріншот: Youtube

"Почати виступати було одним з досить складних моїх рішень. У моїй рідній Україні йде війна. Я не давала ніяких концертів вже 3 місяці. Сьогодні, я приймаю рішення відновити концертну діяльність, робити те, що у мене найкраще виходить", - пише Світлана Лобода в публікації.

Світлана Лобода. Фото: скрін youtube
Світлана Лобода. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вона не зазначила, що дає благодійні концерти - мабуть, вся виручка буде йти їй, а вже згодом вона якусь частину буде віддавати фондам. За словами Світлани, виступи на концертах дадуть їй можливість допомагати Україні, зокрема, Ірпеню, і надалі. В українців немає іншого виходу, окрім як продовжувати жити і будувати нове майбутнє, допомагаючи один одному.

У коментарях зібралося дуже багато росіян і ботів звідти ж... хоча їх ніхто не запрошував.

Коментарі, скріншот: Instagram (Лобода)
Коментарі, скріншот: Instagram (Лобода)

Нагадаємо, Світлана Лобода знайшла, як допомогти українцям не словом, а ділом: "Неможливо"

Як повідомляв "Знай.ua", експродюсер Лободи Нателла Крапівіна пояснила, як ця війна вплине на майбутнє дітей: "Лицарі без страху"

Знай.ua писав, Іван Дорн покликав Нацполіцію на переможний концерт на Майдані: "Пишайтеся собою"