Відомий український співак Макс Барських, який продовжує гастролювати Європою з благодійними концертами, відкрив для себе, що в українців є неймовірні здібності. Переживши сто днів війни вони зберегли "тепло в серці". Про це він написав на своїй сторінці в instagram.

Макс Барських зазначив, що за сто днів війни українці пережили багато болю, побачили багато жахів, але при цьому не втратили теплі почуття. Співак зазначив, що до цього не вірив, що людина може пережити стільки всього і залишитися собою. Він зазначив, що це свого роду "суперздатність" українців.

Макс Барських. Фото: скрін youtube
Макс Барських. Фото: скрін youtube

Також Барських заявив, що продовжує благодійний тур, щоб підтримати українців і допомогти їм загоїти душі.

"Сьогодні сотий день війни. Дуже складно навіть уявити, що ми витримали стільки болю. Кожен день страшний по-особливому: втратами життів, зневірою, агресією. Також я не думав, що людина, витримавши стільки горя, може зберегти в серці тепло. Але тепер я знаю, що це може все. Наш дух з кожним днем стає потужнішим. Перемога буде на нашому боці, а разом з нею і нове життя. Сьогодні благодійний концерт у Ганновері о 20: 00. Чекаю вас, разом легше загоювати душі", - поділився виконавець.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року
Показати ще



Раніше інформаційний портал Знай писав, дружина гумориста Кошового Ксенія помістила п'ятого президента в гру Mineсraft: "Блок Петра Порошенка".

Також ми писали, Ірина Федишин нагадала про "жертву", на яку пішла заради України: "Всі кошти..."

Крім того, ми повідомляли, Марічка Падалко вирушила в серце Нью-Йорка заради історичної події: "Буду мати велику честь".