Оля Полякова і Маша Єфросиніна на прохання українських шанувальників вирішили показати світу випуск шоу "Взрослые девочки", який вона записали відразу після Нового року і повинні були випустити в лютому.

Війна завадила побачити цей випуск раніше, але дівчата врахували думку своїх шанувальників і випустили його. Відзначимо, що запис зроблено в січні 2022 року.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua

На самому початку випуску Маша Єфросиніна зізналася, що їх проєкт "Взрослые девочки" взяв всі можливі нагороди. Щоб відсвяткувати таку подію знаменитості вирішили поцілувати один одного, після чого обсипали компліментами. Оля зазначила м'якість губ Маші, а телеведуча зізналася, що у "Королеви ночі" вони дуже солодкі.

Оля Полякова зізналася, що дивилася розклад таро на передачу "Взрослые девочки" у фанатки Маші Єфросиніної.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Сидить чувіха і розповідає, що видно, що Маші некомфортно. Вона говорить про те, що у Маші все прекрасно, а Оля все бреше-все бреше. І вона сказала головну річ - видно, що їм треба виговоритися, що це їхнє психологічне питання. Вони виговоряться і припинять робити цю програму. А я хочу показати, якщо вона дивиться, дулю. Вмієш дулю тикати? Давай навчу",- розлютилася співачка.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна, фото Знай.uа
Оля Полякова і Маша Єфросиніна, фото Знай.uа

Єфросиніну обурило, що Оля вирішила показувати конструкцію з трьох пальців її фанатці, а не своїй.

"Тому що нефіг бути фанаткою Маші. Треба бути фанаткою Маші і Олі. Я до того, що поки ще не виговорилися і чи виговоримося взагалі - ще велике питання",- заспокоїла шанувальників співачка.

Нагадаємо, що Оля Полякова і Маша Єфросиніна схопилися Олега Винника: "Навряд чи вийде взагалі".

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна прихистила собаку, але вона обкакала їй все, що могла: "Не звикла, що їх треба вигулювати".