Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, що їй допомогло не зламатися в нових реаліях після початку повномасштабної війни. Своїм секретом зірка поділилася на сторінці в соцмережі instagram.

Наталія Могилевська розкрила свій секрет, який допомагає їй утримувати емоційну рівновагу під час війни і не падати духом. За її словами їй допомагають пісні і вірші, які вона пише для підтримки українців.

Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube

Зірка зазначила, що пісня важлива для українців, адже її співають і коли весело, і коли сумно. Могилевська додала, що за час російського вторгнення усвідомила, що українці - найсильніша нація, яку не перемогти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"100 днів жаху і нової реальності для нас. Мені особисто допомогли вистояти ті пісні і вірші, які я пишу під час війни. Довелося пережити жахливі речі, побачити небачене, відчути те, що ніколи б у житті не уявив. Але ясно стало одне: ми українці сильні, мужні, згуртовані і незламні! І нам завжди допомагала пісня! Українці співають і коли їм весело і коли смутку не видно кінця. Так що захищаємо нашу землю і нашу пісню, мої рідні українці!",- поділилася Могилевська.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Іван Дорн покликав Нацполіцію на переможний концерт на Майдані: "Пишайтеся собою".

Також наш портал повідомляв, MamaRika відірвалася від сина і зціпила в обіймах маленьких переселенців, щоб подарувати їм трохи тепла.

Крім того, наш портал писав, Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців: "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".