Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку і королеву ночі, обожнює радувати свою значну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим образом зірки в соцмережі стежить 2,7 мільйона чоловік.

Оля Полякова в інтерв'ю популярному шоу "Зірковий шлях" розповіла про емоційну зустріч з невідомою жінкою в аеропорту, яка супроводжувалася гіркими сльозами і міцними обіймами.

Як розповіла співачка, під час її розмови з помічником, до неї несподівано підбігла незнайомка, почала плакати і обіймати зі словами "Боже, ви з України". Реакція артистки була такою ж - вона обняла жінку і заридала разом з нею.

Оля Полякова, фото Знай.uа
Оля Полякова, фото Знай.uа

Тільки через кілька хвилин жінка прийшла в себе і усвідомила, що весь цей час плакала на грудях у Олі Полякової, а після зізналася, що кинулася в її обійми тільки тому, що почула рідну українську мову.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Більше того, вона поділилася своєю трагічною історією. Її сім'я родом з Ірпеня. Жінка встигла вивезти 15-річну доньку, але чоловіка, який займається боксом, вбили на її очах. Полякову дуже розхвилювала ситуація незнайомки.

"Можна обійняти, плакати, сказати "тримайся" і все. Більше просто немає слів, що люди пережили...", - сказала Полякова.

Користувачі соцмережі відзначили, який ефект має українська мова і заявили, що багато хто відчув те ж, що і та жінка в аеропорту.

Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/
Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/
Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Нагадаємо, Оля Полякова в 15 років отримувала по 100 доларів від чоловіків "в кофтинку": "Мама хотіла, щоб я була медиком"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова солодко засмоктала Єфросиніну, привітавши з перемогою: "Маші некомфортно. Вмієш дулю тикати?"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова забуде старі образи і об'єднається з Тіною Кароль заради допомоги Україні: Дорофєєва, Монатік та інші теж не залишаться осторонь