Відомий український музикант і лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк зараз мужньо захищає рідну країну від російських окупантів, але іноді все ж виходить на зв'язок, щоб розповісти про своє нове життя шанувальникам.

Андрій Хливнюк журналістам популярного шоу "Життя відомих людей" розповів, що зробить з уламком міни, що потрапила йому в обличчя і залишила пристойний шрам. Варто нагадати, що музикант отримав поранення в березні місяці, під час обстрілів окупантів. Тоді його навіть довелося госпіталізувати, але зараз він відчуває себе чудово.

Андрій Хливнюк, Фото з Instagram співака
Андрій Хливнюк, Фото з Instagram співака

Музикант зізнався, що його першою думкою було викинути так зване нагадування про травму, яку він отримав через російських окупантів. Але зараз Хливнюк планує зробити з уламку міни кулон і продати на аукціоні.

"Я спеціально поклав його в кишеню, щоб я його не викинув. Я думав іноді викинути його до чортів. Думаю зробити з нього кулон і виставити на аукціон. Це уламок російської міни, здається, 120-міліметрової, якою намагалися "денацифікувати" мене особисто", - розповів артист.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Андрій Хливнюк з "Бумбокс" поїхав на Донбас захищати Україну: "Ситуація напружена"

Як повідомляв Знай.uа, Хливнюк з "Бумбокс" після успіху "Червоної калини" у формі станцював запальний танець: "Флешмоб, вчимо рухи"

Також портал Знай.uа писав, що українці згадали посиденьки лідера "Бумбоксу" Хливнюка з Кузьмою Скрябіним: щасливі без зброї в руках