Українська телеведуча Маша Єфросиніна здобула популярність після того, як тривалий час пробула співведучою Юрія Горбунова в ранковому шоу "Підйом" на Новому каналі.

В ході розмови на тему самореалізації в рамках проєкту "Взрослые девочки" ведуча розповіла Олі Поляковій про те, як вона взагалі потрапила на "Підйом".

Маша Єфросиніна і Юрій Горбунов, телешоу "Підйом", скріншот з відео
Маша Єфросиніна і Юрій Горбунов, телешоу "Підйом", скріншот з відео

У 1998 році дівчина прийшла влаштовуватися адміністратором на перший національний канал в програму "Щасливий дзвінок". Її вели Юра Горбунов і вже покійна Оля Бура.

"Я, 86 кілограмів, 8 розмір грудей, очі чорним грифелем, жорстоке міні, жорстоке декольте. Приходу влаштовуватися на адміністратора і продюсер шоу говорить"Яка ви незвичайна". Оля Бура була така маленька, тендітна і я - таке одоробло, з грудьми, які закривають пупок",- сміється Єфросиніна.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Продюсер вирішив, що Маша дуже кумедна і було б непогано посадити її на противагу Бурій. Чоловік запропонував їй бути ведучою. Але реакція Маші була непередбачуваною.

Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube
Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube

"Ведучою? Ха, я знаю, що тут все через ліжко. Я з вами спати не буду",- крикнула майбутня зірка продюссеру, на що він їй відповів що він і не хоче.

Після цього Машу вмили, причесали, одягли і посадили в кадр, вона оголошувала бали. Але програму швидко прикрили і Оля Полякова пожартувала, що це сталося саме через Машу.

Маші довелося повертатися до свого студентського життя, Оля Бура стала зіркою передачі прогнозу погоди, а Горбунов був режисером в клубі.

"І з'являється Новий канал... Нас звуть на ранкове шоу, де потрібні двоє ведучих - мене і Юру. На всьому каналі не було ніколи, як сталося в той момент - відрубується електрика і нам кажуть прийти наступного разу. Юра каже, що і так манав вставати о 4 ранку і вирішив, що це знак не брати участь в шоу".

У той момент Маша зробила так, щоб кастинг все ж відбувся. Взяли камери, які працюють на аккмуляторах і проби проходили у форматі "розкажіть, як пройшло ваше літо". Але і тут Юра не хотів працювати в ранковому шоу в 28 років, він хотів грати в театрі. Маша в свою чергу чекала на Горбунова і практично на колінах умовляла його працювати в "Підйомі". Тоді Юра погодився спробувати тільки на пів року, а затягнулося все на 5 років.

Нагадаємо, що Оля Полякова солодко засмоктала Єфросиніну, привітавши з перемогою: "Маші некомфортно. Вмієш дулю тикати?".

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна розповіла, як Святослав Вакарчук змусив ридати всіх українців в Берліні.