Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями і новинами з особистого життя, за яким стежить понад 290 тисяч осіб.

Олена-Крістіна Лебідь розмістила кумедну фотографію, зроблену спозаранку, коли вона тільки відірвалася від теплої подушки. У кадрі телеведуча сидить за столом на навпочіпки, тримає свою голову рукою і явно не збирається залишати царство Морфея. При цьому на її очах патчі, а на тілі - чорно-біла піжама.

"Коли дуже треба додивитися сон 🙈 Бо сон був про шось хороше. А хорошого зараз капець як хочеться 🤩🤩🤩" - написала знаменитість.

Скріншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь
Скріншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь

Користувачів соцмережі побажали телеведучій гарного дня і відзначили, яка у неї красива і струнка фігура. Деякі заявили, що дуже чекають нових випусків її програми "Аферисти в сітях".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь з "замурзаним" обличчям розповіла, як знімає стрес: "Постійна внутрішня напруженість"

Як повідомляв Знай.uа, шахраї на OLX: Олена-Крістіна Лебідь розповіла, як не попастися на угодах купівлі-продажу

Також портал Знай.uа писав, що Олена-Крістіна Лебідь закликала українців не вестися на нову аферу з виплатою компенсацій від держави: "Слідом за російським кораблем"