Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку і королеву ночі, обожнює радувати свою значну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим образом зірки в соцмережі стежить 2,7 мільйона чоловік.

Оля Полякова зважилася на велику відвертість і назвала шанувальникам свій справжній вік в шоу "Дорослі дівчатка", яке вона веде разом з Машею Єфросиніною. Співачка зізналася, що довгий час не могла озвучити цю "страшну" цифру через те, що їй здавалося, ніби вона недостатньо реалізована для своїх років.

Єфросиніна і Полякова, скріншот з відео
Єфросиніна і Полякова, скріншот з відео

"Ми з тобою одного року, але я трохи старше. Ніколи не говорила про свій вік, а тепер говорю... Коли мені виповнилося 30 років, здавалося, нічого не досягла. Я була ніхто, хоча вже років 15 працювала як проклятий кінь. Мої пісні слухали тільки родичі, кліпи дивився чоловік, на які давав гроші", - зізналася артистка.

Але через війну, яка немов перевернула її світогляд, вона все ж зібралася з духом і розповіла, що старше Єфросиніної всього на пару місяців. Тобто, в січні їй виповнилося 43 роки, хоча всі шанувальники були впевнені, що 38.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Крім того, Полякова поділилася давньою і дуже захоплюючою історією про те, як вона збрехала журналістам про свій вік і після цього заплелася та сама павутина неправди.

"У 30 років я влаштувала великий день народження, на який нарешті прийшли ЗМІ. І вони мене запитували про вік. Тоді здалося, що в 30 років бути зіркою-початківцем і співати нехитрі пісеньки якось соромно. Я сказала, що мені 25", - поділилася Полякова.

Нагадаємо, Оля Полякова в 15 років отримувала по 100 доларів від чоловіків "в кофтинку": "Мама хотіла, щоб я була медиком"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова солодко засмоктала Єфросиніну, привітавши з перемогою: "Маші некомфортно. Вмієш дулю тикати?"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова через стрес від війни перестала годувати дочок, Маша Єфросиніна вражена: "Я готую лайно лайнове"