Відомий український музикант Сергій Бабкін разом з дружиною побував у знаменитій в'язниці "Алькатрас". Кадрами з незвичайної прогулянки поділилася Сніжана Бабкіна в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Сергій Бабкін зараз активно гастролює, щоб зібрати гроші на допомогу Україні. Музикант знаходиться в США, а разом з ним і вся його сім'я. Вільний від концертів час співак вважає за краще проводити з дружиною.

Сергій і Сніжана Бабкіни. Фото: Instagram
Сергій і Сніжана Бабкіни. Фото: Instagram
Сергій і Сніжана Бабкіни. Фото: Instagram

Так, Сніжана Бабкіна показала, як разом з чоловіком вирушила до в'язниці "Алькатрас", в якій колись містилися найнебезпечніші злочинці. В ході екскурсії сімейство відзначило, що місце дуже підходить для президента рф, який напав на Україну.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Скрін instagram
Скрін instagram

"Ось сюди потрібно терміново відправити пуйло. Але наші друзі живуть у СФ закричали - не треба його нам", - написала дружина музиканта.

Скрін instagram
Скрін instagram

Сімейство Бабкіних продовжило екскурсію по знаменитій в'язниці і показали, в яких умовах утримувалися ув'язнені.

"Виключно поодинокі камери. І виглядають вони так..",- поділилася Сніжана Бабкіна.

Скрін instagram
Скрін instagram

Раніше Знай повідомляв, Світлана Лобода заспівала українською і розповіла про зміни у своєму житті: "Краще пізно, ніж ніколи".

Також наш портал інформував, колишня прессекретар Зеленського Юлія Мендель вийшла заміж і показала розкішні каблучки: "вирішив піти на фронт".

Крім того, наш портал інформував, Антін Мухарський розповів про стосунки з колишньою дружиною - скандальною Сніжаною Єгоровою: "Я вже випив свою чашу".