Дружина українського гумориста, актора студії "Квартал 95" Степана Казаніна розповіла про почуття, які її переповнюють в нових реаліях. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Дружина гумориста поділилася зворушливим спільним знімком з чоловіком і розповіла, що за 100 днів війни її світогляд змінився. Вона зазначила, що тепер їй дивно усвідомлювати, що колись її могли дратувати побутові дрібниці.

Степан Казанін. Фото: скрін youtube
Степан Казанін. Фото: скрін youtube

"Тепер мені дивно, як в тому безтурботному житті мене взагалі могло щось дратувати?.. Син не прибрав за собою порожню чашку? Але ж він зміг дістати її, налити собі чай. Моє улюблене дорослішає диво... Посміхаюся...", - розповіла вона.

Дружина Казаніна зізналася, що найстрашніше для неї - залишитися самотньою. Тому вона радіє кожному дню, проведеному разом з рідними. На кожну дрібницю, яка могла б викликати невдоволення вона реагує тільки посмішкою.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я сміюся! Нехай крізь сльози ... я відчуваю! Я не одна в цьому перевернутому світі! І не втомлююся повторювати банальності... цінуйте тих, хто поруч! Ховайте від ненависті і болю! Поки нам є кого любити, ми живі!",- поділилася дружина гумориста.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Світлана Лобода заспівала українською і розповіла про зміни у своєму житті: "Краще пізно, ніж ніколи".

Також наш портал інформував, Антін Мухарський розповів про стосунки з колишньою дружиною - скандальною Сніжаною Єгоровою: "Я вже випив свою чашу".

Крім того, наш портал повідомляв, Світлана Тарабарова знайшла те, що захистить від будь-яких хвороб і страхів: "Збиває з ніг".