Відома українська актриса Анна Кошмал розповіла, що через війну навіть не помітила трьох місяців, які пролетіли з початку російського вторгнення. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Анна Кошмал розповіла, що повернулася додому зі Львова, де була з початку російського вторгнення. Після повернення у неї склалося враження "прогалин" в пам'яті, адже їдучи була зима, а в один момент настало літо.

Анна Кошмал. Фото: Instagram
Анна Кошмал. Фото: Instagram

"Приїхала додому і завмерла...Зима, ранок 24 лютого, паніка, пробіл, 1 червня, літо, вдома і питання" як ці три місяці можуть бути реальністю?"...Вдома я, здається, нарешті змогла розслабитися і навіть відчуваю себе в більшій безпеці, ніж у Львові, але ніби покинули всі сили, потрібен час, щоб оговтатися", - поділилася актриса.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Актриса зазначила, що прогулюючись Києвом, складається враження, що нічого і не відбувалося. Однак вона розуміє, що це ілюзія і в країні триває війна.

"Київ цвіте, оживає і починає знову дихати на повні груди. Люди знову ходять на роботу, діти грають на майданчиках, вчаться он-лайн, знову купа домашніх справ і коли зустрічаєшся з друзями, то взагалі складається ілюзія, що все як раніше. Але це не так. Війна триває. Цей дивний коктейль почуттів сидить у грудях і плутає твої думки", - додала Кошмал.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Іван Дорн покликав Нацполіцію на переможний концерт на Майдані: "Пишайтеся собою".

Також наш портал повідомляв, MamaRika відірвалася від сина і зціпила в обіймах маленьких переселенців, щоб подарувати їм трохи тепла.

Крім того, наш портал писав, Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців: "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".