Відомий український виконавець Макс Барських відповів російським пропагандистам, які придумали новий спосіб обмовити його. Свою відповідь артист опублікував на сторінці в соціальній мережі instagram.

Російські пропагандисти не втрачають і дня, щоб не спробувати хоч якось порушити згуртованість, яка утворилася між українцями. Так, цього разу вони вирішили "вдарити" по Максу Барських, який до війни активно виступав у рф.

Макс Барських. Фото: Instagram
Макс Барських. Фото: Instagram

Пропагандисти розвісили афіші, що інформують нібито про майбутній концерт артиста під гаслом"музика поза політикою". Макс Барських миттєво спростував інформацію, заявивши, що це черговий фейк, який пропагандисти з тріском провалили. Співак підкреслив, що такими "вкидами" росіяни самі тягнуть себе на дно.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Пропагандисти біснуються від убогості і безсилля, як зазвичай виконуючи роботу на 2 з мінусом. Порада: не зменшуйте обертів, ми запаслися попкорном і з цікавістю спостерігаємо як повільно, але вірно ви самі тягніть себе на дно!",- зазначив Макс Барських.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, лідер "Бумбокс" Андрій Хливнюк зізнався, як доводилося чіпати трупи у звільнених містах: "Це наша робота".

Також наш портал інформував, Олександр Педан і Монатік показали Макрону, що українці не здадуть ні сантиметра своєї землі: "Мріяти не шкідливо".

Крім того, наш портал інформував, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."