Обурені віряни зірвали концерт Філіппа Кіркорова за те, що співак поглумився над одним з головних символів християн

Про це повідомляють show_novosti на сторінці в Іnstagram.

Філіп Кіркоров, скріншот: Youtube
Філіп Кіркоров, скріншот: Youtube

Філіпп Кіркоров влаштував шоу у Кремлівському палаці, в якому він заліз на повалений хрест та співав "Марія Магдалена".

Філіпп Кіркоров заліз на хрест. Фото: скрин відео

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

З цим номером він планував далі гастролювати, проте у місті П'ятигорськ, де був запланований концерт, обурені віруючи добились його скасування.

Виступ артиста мав відбутися 19 червня в одному із залів Північно-Кавказької державної філармонії. Із закликом скасувати концерт виступили громадські організації, а також священники.

У коментарях до публікації підписники зазначили:

"Что он несет нехристь...55 лет...у него все нормально с мозгами??? С таким не шутят....сравнил себя с Мадонной..караул"

"Правильно сделали, вообще надо запретить после подобной выходки запретить петь и собирать сцены."

Коментар. Фото: скрин instagram

Коментар. Фото: скрин instagram

Зі свого боку Кіркоров вважає, що справа не в шоу, а в тому, що він заступився за Пугачову та Галкіна. Після цього на нього навчалися нападки.

" До моего выступления в защиту Аллы и Максима этот крест никого не волновал, - заявил поп-король и сравнил себя с гонимой Мадонной, которую в середине нулевых разнесли за шоу с крестом. - Ее за такой же крест вообще отлучили от католической церкви, теперь зовут обратно, но она сама уже не хочет", — написано в повідомленні.

Нагадаємо, "Шкода Кіркорова": ексчоловік Алли Пугачової Філіп Кіркоров втратив свідомість у прямому ефірі, "відкачали хлопця?"

До слова, Анастасія Приходько їдко висміяла появу Філіпа Кіркорова на "Євробаченні-2022": "Бігає волохата д*ра".

Раніше ми писали, що Філіп Кіркоров заліз на хрест, Єгора Кріда облили лайном, а Стівен Сігал "заспівався" з Соловйовим: як "відпалюють" путінські посіпаки.