Поки війська росії цинічно вбивають українців, російські зірки влаштовують вечірки. Про вечірки рашистської "еліти" під час війни розповіли всім українцям.

Через те, що санкції вкрай ускладнили будь-які вильоти росіян з країни, то тепер вони проводять свої вечірки не на шикарних курортах, а вдома, в "гламурній Москві".

Про це українцям розповіли в спеціальному сюжеті "Сніданок з 1+1".

Нещодавно Філіп Кіркоров, який мовчить про війну, свої 55 років відзначив дорого і "пабагатому". Спочатку він дав кілька концертів в Кремлівському палаці, де заспівав весь в пір'ї і обклеївся стразами.

Колишній Алли Пугачової по 3 години кричав свої пісні: то його вивезли на інвалідному візку, то він виліз на хрест.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Філіп Кіркоров на хресті в свій День народження
Філіп Кіркоров на хресті в свій День народження

А після концерту 500 гостей напхалося в фешенебельний готель, серед нах шанувальниці "руського міра": Оля Бузова, Яна Рудковська дружина Пєскова - Татяна Навка. Однак привітати Бедросовича не прийшла його подружка Оксана Марченко. Хоча Філіп і підтримав її чоловіка Медведука в соцмережах.

Пост Філіпа Кіркорова на підтримку Віктора Медведчука
Пост Філіпа Кіркорова на підтримку Віктора Медведчука

Але і без Марченко було весело - Бузова,наприклад, з'явилася на свято без нижньої білизни.

Кілька столичних квартир - стільки за словами Кірокрова коштував банкет з елітними стравами, якими всю ніч набивала животи московська еліта.

Якщо Кіркоров тусить на свої гроші, то зіркова "золота молодь" Москви гуляє на татові.

Нещодавно дуже багата татова донька захтіла, щоб її і публіку на 18-річчі розважав поп-співак і колишній головний герой російського шоу "Холостяк" Єгор Крід.

Єгор Крід, фото: Instagram
Єгор Крід, фото: Instagram

Коштувало це 4 мільйони рублів. Але замість оплесків співак отримав непристойні пропозиції від гостей свята в нецензурній формі.

Обійшлося без бійки, але Крід потім плакався, що так його ще ніколи не ображали.

Тіматі та Єгор Крід
Тіматі та Єгор Крід

Налізло гостей і на святкування 70-річчя путінського посіпаки Стівена Сігала, який ще в 2016 отримав російське громадянство.

І якщо в Америці про нього всі забули, то в росії пестять і плекають. Привітати актора прийшли путінська пропагандистка Маргарита Симоньян з чоловіком, продюсер Віктор Дробиш і, звичайно ж, Володимир Соловйов. Він навіть виступив перекладачем Стівена Сігала для гостей, які не знають англійської.

Стівен Сігал і Соловйов, скріншот з відео
Стівен Сігал і Соловйов, скріншот з відео

Нагадаємо, що Стівен Сігал поріднився з Соловйовим, бажаючи жити з голодом в росії: "Ми разом".

Раніше ми повідомляли, що колишній "Холостяк" Єгор Крід так хотів в Україну, що написав Зеленському.

Також стало відомо, що Кіркоров потрапив на "Євробачення-2022", незважаючи на заборону - вболіває не за рідну Болгарію.