Максим Галкін провів перший концерт перший благодійний концерт в Ізраїлі

Про це артист повідомив в соціальній мережі Іnstagram.

Максим Галкін. Фото: скрін youtube
Максим Галкін. Фото: скрін youtube

"Первый пошёл! Концертный тур по Израилю начался 😃 3.06.2022 Спасибо, Тель-Авив! ❤️", — підписав публікацію актор.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Перед цим Максим Галкін записав звернення до ізраїльських глядачів. В якому він повідомив про те, що розпочинає 13 гастрольний тур по Ізраїлю. Він подякував за глядацьку вірність та повідомив, що всі квитки вже розпродані, тому відбудуться ще два додаткові концерти.

"Ми живемо з вами в непростий час, ми є свідками найбільшої людської трагедії, гуманітарної катастрофи світового масштабу, коли мільйони українців втрачають свої помешкання, будинку, змушені покидати свою Батьківщину, не мають засобів для існування. Тому я вирішив, частину грошей, які я зароблю на концертному турі в Ізраїлі перерахувати на потреби біженців. Я думаю вам це буде приємно знати, тому що ми не просто зустрінемось на концертах, посміємось над добрим гумором, а й зробимо добру справу", - сказав він.

Нагадаємо, Алла Пугачова пригрозила путіну через Максима Галкіна: "Я почну говорити і вже не зупинюся".

До слова, в мережі показали, як виросли діти Пугачової та Галкіна: “Такі дорослі вже”.

Раніше ми писали, Максим Галкін планує відновити концерти в росії і перерахувати зібрані гроші біженцям з України: "Вважаю своїм обов'язком"