Українці ніколи не забудуть день 24 лютого, коли росія почала повномасштабну війну і влаштувала справжній геноцид нібито "братнього" народу. Деякі до останнього не вірили, що це трапиться, інші ж пакували тривожні валізи і готувалися до найгіршого.

Українські зірки не виняток. Про що думали і що відчували знаменитості за день до війни, розповіли в шоу "Зірковий шлях". Відповідну публікацію розмістили в Instagram, а повний випуск є на YouTube.

Зірки на прем'єрі "Велика прогулянка", скріншот з відео
Зірки на прем'єрі "Велика прогулянка", скріншот з відео

Напередодні того страшного дня в історії України відбулася прем'єра комедії "Велика прогулянка", на яку запросили безліч зірок шоу-бізнесу. Багато хто з них розговорилися і поділилися власними думками щодо можливої війни. Адже як відомо, вже тоді ходили чутки про вторгнення росії.

Олена Кравець з "Кварталу 95" зізналася, що дуже переживає, а ось ведучий програми "Сьогодні" Максим Сікора встиг купити рушницю, щоб захистити себе і близьких.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Олена Кравець, скріншот з відео
Олена Кравець, скріншот з відео

Фагот заявив, що його вже нічого не дивує, всім потрібно просто готуватися і чистити зброю. Радіоведучий Слава Дьомін запевнив, що паніка ні до чого доброго не призводить, тому він їй не піддається. Остапчука втішило те, що український народ у цій ситуації об'єднався і забув усі сварки.

Фагот, скріншот з відео
Фагот, скріншот з відео

"Усмішки, захват, розваги… і напружена ситуація. Дехто готувався, дехто не вірив, але за декілька годин почнеться повномасштабна війна, а на столицю полетять ракети", - написали в підписі до відео.

Нагадаємо, Аліна Паш зізналася, що збрехала про поїздку в Крим і підробила довідку від прикордонників: "Беру на себе всю відповідальність"

Як повідомляв Знай.uа, Тарас Тополя назвав те, що найкраще працює під час війни: "Банально, але..."

Також портал Знай.uа писав, що Анатолій Анатоліч розповів, як війна змінила його дітей: "Не зможу пробачити"