Популярна українська виконавиця, екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка зовсім недавно розійшлася з артистом Володимиром Дантесом, любить радувати шанувальників новими публікаціями з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Надя Дорофєєва розмістила добірку свіжих фотографій, де вона позує на симпатичних вуличках міста, вже в літньому образі - в легкій сукні, показавши свої стрункі ніжки. На першому кадрі співачка насуплено дивиться в камеру, на другому ж завзято посміхається.

Скріншот з Instagram, Надя Дорофєєва
Скріншот з Instagram, Надя Дорофєєва

У підписі до публікації артистка нагадала шанувальникам про прем'єру своєї нової пісні "Думи", яку вона записала разом з Артемом Пивоваровим. Пара надихнулася віршем українського поета Тараса Шевченка "Думи мої, думи мої" і не прогадала - лірична композиція швидко здобула успіх серед слухачів.

" 1-а, коли ви ще не послухали пісню "Думи" і не подивилися відео на YouTube. 2-га, після ваших прослуховувань та переглядів 😊", - написала Дорофєєва.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Користувачі соцмережі оцінили і нові знімки співачки, і зворушливу пісню. Деякі навіть згадали про Дантеса, з яким вона недавно розлучилася.

Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/
Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/

Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/
Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/

Нагадаємо, Надя Дорофєєва і Артем Пивоваров не просто зійшлися разом: "Це більше, ніж..."

Як повідомляв Знай.uа, колишній Дорофєєвої Володимир Дантес розповів про дуже дивні відчуття: "Після трьох місяців"

Також портал Знай.uа писав, що Позитив робив Наді Дорофєєвої масажі ще до того, як вона розлучилася з Дантесом: навіть одягався також