Відома ведуча телеканалу СТБ Надія Матвєєва брала участь у багатьох соціальних проектах, таких як "Все буде добре" і "Щасливі за сім днів", а також була експертом у шоу "Один за всіх" та інших. Зараз артистка активно розвиває свій аккаунт в Instagram і розміщує інформативні пости для шанувальників, число яких вже перевалило за 500 тисяч.

Надія Матвєєва вирішила всерйоз зайнятися фізичною формою українців і закликала на допомогу свою подругу, тренера Ксенію Литвинову. Телеведуча хоче особисто зустрітися з шанувальниками в столичному парку на Оболоні і провести групові заняття на свіжому повітрі, а заодно поспілкуватися і підтримати один одного.

Надія Матвєєва, фото: Instagram
Надія Матвєєва, фото: Instagram

"Суцільна користь та задоволення, що вкрай необхідно кожній жінці зараз. Так ми робимо тіло сильнішим та стрункішим, долаємо наслідки стрессу, у якому вже довгий час перебуваємо", - підкреслила Матвєєва.

Артистка зазначила, що групові тренування це відмінна мотивація для тих, хто не може почати займатися спортом самостійно.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім того, кожна учасниця на зустрічі отримає рекомендації щодо правильного харчування і можливість зробити фото з кумирами. Вартість такого тренування - 300 грн, а записатися можна вже зараз.

Нагадаємо, ведуча "Все буде добре" Надія Матвєєва розповіла, як війна зруйнувала грандіозні плани: "Попереду багато справ"

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль збирає мітинги, Макс Барських віддав гроші, Клопотенко годує у Львові - як зірки допомагають Україні в часи війни

Також портал Знай.uа писав, що "Ворог визнає силу нашої армії": Надія Матвєєва закликає українців триматися