Кілька років тому телеведуча Маша Єфросиніна задумалася про те, що крім телебачення у неї нічого і немає. Тоді перед нею постало питання про власну реалізацію і життя заграло зовсім іншими фарбами.

Саме про самореалізацію вирішили розповісти Маша Єфросиніна та Оля Полякова у черговому випуску проєкту "Взрослые девочки".

Телеведуча зізналася, що з того моменту її життя стало, як калейдоскоп нових сфер діяльності, в які Маша себе вводила.

"Але для цього мені треба було пропахати 35 років... 35 років!", - не витримала Єфросиніна.

У цей момент напружилася вже Полякова і зазначила, що вони не можуть з такими молодими обличчами апелювати такими великими цифрами і, засміявшись, сказала що їй всього 35 років.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Оля Полякова, фото Знай.uа
Оля Полякова, фото Знай.uа

На це Маша помітила, що останнє десятиліття Олі 35 років на що "Королева ночі" попросила не говорити таких фраз, адже їй припишуть зайві роки.

Після цього Маша навела сумну світову статистику про те, скільки мололі сидить на антидепресантах, а скільки відчуває себе самозванцями.

Знаменитість вважає, що людям потрібно припинити себе порівнювати з іншими людьми і тоді жити всім стане простіше.

"Ти ніколи не знаєш, як вона до цього прийшла. Пройди свій шлях... У мене був 2014 рік, я звільнилася з Нового каналу і мене не покликав жоден канал, щоб запропонувати роботу... А я на 8 місяці вагітності, я пішла на піку своєму... І мої друзі запропонували зробити YouTube канал... Мені роблять канал і я бачу, що на нього підписалося 5 тисяч осіб. Після 20 мільйонів на Новому - це розстріл самооцінки".

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна зізналася, як з 8 розміром грудей і в міні-спідниці потрапила на "Підйом": "Тут все через ліжко, я одоробло".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова в 15 років отримувала по 100 доларів від чоловіків "в кофинку": "Мама хотіла, щоб я була медиком".

Також стало відомо, що Маша Єфросиніна у Бранденбурзьких воріт зворушила українців: "Плакала в кінці з усіма"