"Хто зверху?" неймовірно популярне українське шоу, яке до повномасштабної війни проти рашистів виходило на "Новому каналі".

Його ведучими вже кілька сезонів є Сергій Притула та Леся Нікітюк. Але зараз ми торкнемося чоловіка, побічно... всі ми знаємо, наскільки він зараз допомагає Україні за допомогою величезного гуманітарного фонду. Тетяна Песик - зірка "Кварталу 95" - вирішила здивувати всіх, коли вийшла зіграти в гру "Правда/брехня" проти Костянтина Трембовецького (учасника Improv Live Show).

Сергій Притула, фото: Instagram
Сергій Притула, фото: Instagram

- Я колись була молода, трохи дурнувата. З того часу нічого особливо не змінилося. Чи правда, що я колишня Притули?

- Притула в телевізорі ще з тих пір, коли я ходив до третього класу. Ти тоді ще була у себе, а він вже тут у Києві був зіркою. Неправда.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

- Я тебе розчарую.

Тарас Стадницький і Тетяна Песик, фото: facebook.com/taras.stadnytskyy
Тарас Стадницький і Тетяна Песик, фото: facebook.com/taras.stadnytskyy

"Це правда, але це правда. Це було в рамках проекту "Підйом". Ми розігрували Притулу і я грала учасницю... колишню його. І він тоді теж повірив. Можливо, по-п'яні, десь, колись було", - додала Тетяна Песик.

Сергій Притула в цей момент перебував за стійкою. Він вирішив сховатися від кістки, щоб він не зміг по реакції ведучого зрозуміти - правда це чи ні.

Нагадаємо, Таня Песик в ролі баби Параски розповіла, як зробити відворотне зілля для окупантів і швидко знешкодити ворога: "Як бальзам на душу"

Як повідомляв "Знай.ua", друг Сергія Притули Олександр Педан зробив інспекцію "Львівської політехніки": "Не просто музей"

Знай.ua писав, Сергій Притула, Лілія Ребрик, Іванна Онуфрійчук та Олександр Педан вплуталися в пограбування: "Погані хлопці"