Російський телеведучий, комік і пародист Максим Галкін став одним з небагатьох, хто підтримав Україну після того, як росія нещадно на неї напала.

Сім'я артиста була змушена покинути російську федерацію, але Максим не зупинивс у своїх прагненнях допомагати українцям. В останні тижні стали з'являтися розмови про те, то Алла Пугачова і Максим Галкін планують своє повернення на батьківщину. Однак, на гумориста можуть очікувати серйозні неприємності по приїзду на землі путіна.

Відома тарологиня Валентина розповіла, чи зможе зіркова родина повернутися в свій будинок.

Алла Пугачова і Максим Галкін в Ізраїлі, фото росЗМІ
Алла Пугачова і Максим Галкін в Ізраїлі, фото росЗМІ

Експертка переконана, що Алла розумна людина і хоч вона і не сказала, що проти війни, але, все ж, показала це. У своєму останньому кліпі про війну вона натякнула на свою позицію.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Росіяни вже обізвали всіма можливими матюками і Пугачову, і Галкіна, їх особняк піддали обшуку і наклали арешт. Це дає передумови вважати, що на сім'ю завели кримінальну справу. Тарологиня вирішила в цьому розібратися.

"Перша карта і ні. Їй сім'я дорожче. Десятка кубків - це сімейна карта і ніякого повернення бути не може. Там вже все зруйновано, що було. Людині в такому віці руйнувати, що вона будувала останні 10 років - це тільки Мордор може таке зробити",- обурена Валентина.

Розклад на повернення Алли Пугачової на росію
Розклад на повернення Алли Пугачової на росію

Тарологиня не виключає, що на Аллу можуть повісити якісь несплати податків або ще якісь безглузді приводи. Допомогу бідним можуть пред'явити, як звинувачення.

Далі експертка вирішила подивитися, чи поїде вона кудись або залишиться там, де є, в Ізраїлі.

"В Європу скоріше за все... Якась небезпека їй йде, випала крата Місяць. Від путіна всього воно очікувати - це чудовисько. Операцію їй робити по зміні обличчя чи що? Дай Бог, нічого поганого... Хоча, у неї Христина живе в Майамі. Може і туди поїхати... Вони планують поки. Ми її ще почуємо і пісні її побачимо",- переконана Валентина.

Розклад на від'їзд Алли Пугачової і Максима Галкіна з Ізраїлю
Розклад на від'їзд Алли Пугачової і Максима Галкіна з Ізраїлю

Нагадаємо, що Алла Пугачова пригрозила путіну через Максима Галкіна: "Я почну говорити і вже не зупинюся".

Раніше ми повідомляли, що Алла Пугачова відповіла росіянам, що сипали образами на її адресу: "Чим нижче інтелект..."