Популярний український телеведучий шоу "Всюди Люди" і "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", а також багатодітний батько Анатолій Анатоліч часто радує багатотисячну аудиторію інформативними публікаціями в своєму Instagram.

Анатолій Анатоліч став новим гостем програми "Слава+" у радіоведучого Дьоміна і відповів на безліч цікавих питань. Одним з них стало ставлення телеведучого до хейту в бік співачки Світлани Лободи, яка доводиться йому кумою. Як відомо, її не особливо шанують, так як вона не відразу заговорила про війну в рідній країні, але зараз активно підтримує неньку, дає благодійні концерти і допомагає нужденним.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Як тільки Дьомін поставив Анатолічу делікатне питання в інтерв'ю, повна версія якого вийшла на YouTube, той відразу згадав про українських зірок, що довгий час живуть і працюють в росії. Телеведучий заявив, що та ж Ані Лорак, Жанна Бадоєва, Марув і багато інших ні слова не сказали про війну в рідній країні і всіляко уникали цієї теми.

А ось Світлана Лобода активно почала діяти, як тільки випала можливість.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"В перші дні вона не озвучила її, тому що під загрозою була її свобода. Вона знала, що її не випустять з Росії, а за слово “війна” вона могла б вже отримати реальний термін, хоча й не є громадянкою Росії. І мова йшла не тільки про неї, а й про людей, з якими вона працювала. Як тільки вона покинула Росію і вивезла людей, відразу з’явилася її позиція. Я можу сказати, як людина з максимально патріотичною позицією, що я пишаюся тим, що вона зробила на даний момент", - сказав Анатоліч.

Анатоліч і Дьомін, скріншот з відео
Анатоліч і Дьомін, скріншот з відео

Також він закликав шанувальників не ставитися до Лободи так категорично і тим більше хейтити її.

"Так, вона була популярною в Росії, але давайте не намагатись відштовхнути тих, хто зараз хоче бути максимально корисним для нашої країни. Я вважаю, це неправильним. Тому зараз до Лободи в мене немає претензій і я вдячний за те, що можу спокійно про це говорити. Вона там втратила все – це факт. Те, що вона там ніколи не виступить, доки ми не переможемо Росію – це також факт. Мені здається, це показник", - заявив телеведучий.

Нагадаємо, Світлана Лобода заспівала українською і розповіла про зміни у своєму житті: "Краще пізно, ніж ніколи"

Як повідомляв Знай.uа, Анатолій Анатоліч розкрив "сенсаційну" правду про прізвище "рутін": "Досить приховувати"

Також портал Знай.uа писав, що дружина Анатоліча розповіла, як їй погрожували росіяни за правду про війну в Україні: "Хотіли посадити у в'язницю, в Сибір"