Відомий український виконавець Макс Барських розповів про складні дні, які він пережив заради України. Цим артист поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Макс Барських ще на початку російського вторгнення вступив до лав ЗСУ, щоб захищати Україну. На даний момент він також робить все для допомоги рідній країні, але вже не зброєю, а своїм талантом.

Макс Барських. Фото: Instagram
Макс Барських. Фото: Instagram

Так, співак розповів, що його благодійний тур по Німеччині закінчився. Він зізнався, що це був досить складний період, який він пережив заради допомоги Україні. Барських подякував усім причетних до туру, які надавали йому підтримку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

"Наш благодійний тур по Німеччині завершився. Хочу подякувати всім, хто взяв у ньому участь. Спасибі моїй команді: дівчатам з балету, які збиралися в цей тур з різних куточків Європи, музикантам і підтримці, які тимчасово поставили на паузу свою волонтерську діяльність для концертів, менеджерам за нескінченну турботу. Це були досить хвилюючі дні, складні емоційно, але разом ми впоралися, тому що завжди були один для одного сім'єю", - написав Макс Барських.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Андрій Хливнюк з "Бумбоксу" зізнався, що планує зробити з осколком міни, який поранив йому обличчя: "Думав викинути до чортів".

Також наш портал писав, Alyona Alyona налякала кадрами з прямим попаданням ракети - сховатися не встигли:"Я вас благаю".

Крім того, ми повідомляли, Світлана Лобода згадала про війну в рідній Україні, виступаючи перед росіянами: "Складне рішення".