Популярність до відомої співачки Олі Полякової прийшла після її пісні "Шльопки", але це сталося менше 10 років тому. Мало хто знає, що до цього майбутня "Королева ночі" 15 років писала пісні "в стіл", виступала безкоштовно на телепередачах і робила все, щоб її помітили.

Про це вона розповіла в ході випуску проєкту "Взрослые девочки", де вони з Машею Єфросиніною зачіпають сучасні проблеми, які стосуються і їх.

"2011 рік, Вадим вже сказав мені "Досить, грошей на кліпи немає" і я вагітна, на 7 місяці. Мені дзвонить канал М1 і хоче знімати реаліті-шоу у мене вдома. А я за будь-яку можливість... Я поставила Вадика перед фактом, що у нас будуть люди вдома... Це була історія не про гроші. ніхто мені не дав жодної копійки за це, як і за наступні шоу",- згадує Оля Полякова.

Потім Оля згадала, як вона вагітна в Ялті відскакала на День міста. Вона згодна була робити все, що завгодно, аби її показували по телевізору. Співачка підозрює, що саме через це її молодша донька Аліса геть не сприймає музику.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я живу в шоу-бізнесі 20 років, навіть більше. Ці 15 років, які я щось робила і все це було нікому не потрібно. Я робила День народження, щоб поспівати, а не щоб відзначити. За ці 15 років неуспіху можна було зламатися 250 разів",- впевнена Оля.

Нагадаємо, що Оля Полякова розповіла, як незнайомка кинулася в її обійми і змусила ридати в три струмки: "Одне горе на всіх".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова солодко засмоктала Єфросиніну, привітавши з перемогою: "Маші некомфортно. Вмієш дулю тикати?"