Співачка Регіна Тодоренко родом з Одеси і за всі більш ніж 100 днів війни вона жодного разу не підтримала свою батьківщину. Не зупинила її ні загибель колишнього хлопця від рук росіян, ні те, що батьки перебувають під обстрілами.

Зате Регіна встигла випустити пісню, де попрощалася з мамою і татом, адже вона за Топаловим "навіть в пекло".

Варто відзначити, що зараз Тодоренко знаходиться на фініші своєї третьої вагітності. У артистки вже є син від Влада Топалова, друга вагітність закінчилася викиднем, про що дівчина розповіла в недавньому інтерв'ю.

Регіна Тодоренко, фото Знай.uа
Регіна Тодоренко, фото Знай.uа

І ось зараз Тодоренко відпочиває на Балі, звичайно ж не згадує Україну і чекає на зустріч зі своєю дитиною.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Про це вона розповіла в соцмережах, де поділилася свіжими знімками і думками на рахунок пологів.

Регіна Тодоренко з сином на Балі, фото: regina todorenko
Регіна Тодоренко з сином на Балі, фото: regina todorenko

"Ми всі в очікуванні нової людини! Дуже хочемо зустрітися з 👼
Робимо з чоловіком все можливе, щоб наше перше побачення пройшло м'яко і спокійно. Напевно у кожного на Землі є своє місце сили. Для мене - це острів Балі, де я себе почуваю умиротвореною і цілісною. Зараз найважливіше завдання - зберегти і виростити життя всередині мене. Кожен день я намагаюся починати з подяк, медитації, йоги, плавання, тому і засіла в затишне гніздечко! Напевно для когось я можу здатися божевільною, але коли побачила ванну в номері, одразу захотілося там народити. Можливо, це гормональний сплеск, а може бути, я просто почала чути своє тіло. А ви б хотіли народити в воду?",- поділилася ідеєю Регіна.

Скріншот поста Регіни Тодоренко
Скріншот поста Регіни Тодоренко

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко після викидня відмовилася від старшого сина, Владу Топалову доводиться робити все самому.

Раніше ми повідомляли, що вагітна Регіна Тодоренко і Влад Топалов тепер живуть окремо, співак злиняв в Канаду.