Російська телеведуча і блогерка Анастасія Івлєєва отримала свою популярність завдяки шоу "Орел і Решка", яке вона вела разом з Андрієм Бєдняковим.

Івлєєва в перші дні війни підтримала Україну, чим викликала захват у жителів нашої країни, але потім поспішно змінила думку, підтримавши режим путіна і заявивши, що вона пишається тим, що росіянка. Попутно дівчина намагалася виправдатися, що їй дороге її життя і життя її сім'ї, натякаючи, що загрози все-таки надходили.

Настя Івлєєва, фото Знай.uа
Настя Івлєєва, фото Знай.uа

Але суть залишилася суттю - навіть якщо через страх, але Івлєєва все одно обрала підтримку вбивства українців. Зараз справи у знаменитості йдуть не дуже добре і вона всіма силами намагається заробити гроші. То вона проводить спортивний марафон, то запускає свою лінійку енергетиків на додачу до чіпсів.

Соцмережі вона теж намагається вести, але часто постає там не в кращому вигляді. Як наприклад у своєму черговому відео, де вона показала відмінності свого похмілля в різному віці.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Похмілля в 18 років: Настіна подруга знайшла вишневу омивашку зі спиртом на вулиці, Івлєєва ж п'є її прямо з каністри.

"Все не пий, смокталку Вгамуй свою",- каже їй обурена "подружка", відбирає каністру і теж п'є.

Похмілля в 18 років за версією Івлєєвої
Похмілля в 18 років за версією Івлєєвої

На наступний ранок дівчина, поспавши годину, бадьоро встає і біжить в універ "пити Ягуар".

А ось похмілля в 30 виглядає зовсім інакше: випивши всього по келишку елітного вина з подружкою, Івлєєва прокидається так, як ніби її переїхав танк.

Похмілля в 30 років за версією Івлєєвої
Похмілля в 30 років за версією Івлєєвої

У коментарях Лоліта Мілявська зазначила, що так і є, а решта підтримали Настю:

"У 40, навіть не треба пити, досить лягти після 00:00 і в комі тиждень", "Так вставати різко це вже вчинок", "Раніше з дискотеки на роботу . А зараз..... хоч вихідний бери" , "Я ось після годування і декрету нещодавно пішла на клуб і випила апероль і два келихи шампанського, я думала на наступний день, що помру", "Так, мені 39 і я з упевненістю можу сказати - пити краще в юності. Причому відірватися так, щоб більше пити не хотілося, навіть у свята. Я зараз практично не п'ю, але голова після такого болить дуже"

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Настя Івлєєва з "Орел і Решка" після підтримки путіна кинула росіянок на гроші: "Це л*хотрон, чисто поржати".

Раніше ми повідомляли, що зірка "Орла і Решки" Настя Івлєєва проміняла підтримку України на голу попу: "Завдяки чому?".