Андрій Бєдняков здобув популярність завдяки тревел-шоу "Орел і Решка", яке він вів разом з російською ведучою і блогеркою Настею Івлєєвою.

Сам він родом з Маріуполя і армія рф завдала йому невиліковної рани своїм нападом на рідне місто. Так, росіяни залишили від квітучого Маріуполя тільки попіл, а сам Бєдняков з тугою згадує, як незадовго до війни приїжджав до рідних і гуляв вулицями міста.

Український Маріуполь до війни, фото з соцмереж
Український Маріуполь до війни, фото з соцмереж

Зараз ведучий шоу "Де логіка?" (Новий канал), як і всі українці чекає нашої перемоги. Жителі нашої країни представляють перші дні після перемоги, мріють, чим займуться і з ким зустрінуться. Думками з цього приводу поділився Андрій Бєдняков.

""Фух!"- ось так зроблю. "Це закінчилося..." - сказав він в інтерв'ю проєкту "Денис Time. Війна". – Люди кажуть, що ми будемо святкувати. Я не бачу, принаймні зараз, себе людиною, яка буде скакати і кричати " Ура! Ура! Ми виграли!" Я, напевно, просто видихну і скажу: "Нарешті". А потім вже обов'язково буду дякувати Збройні Сили України. Політиків, які робили все для того, щоб Україна знову стала тією країною, якою вона була. Буду дякувати українцям за те, що ми почали робити все разом, як ніколи згуртовано."

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Андрій Бєдняков, фото: пресслужба Нового каналу
Андрій Бєдняков, фото: пресслужба Нового каналу

І, звичайно, в планах 35-річного Бэднякова з'їздити в рідне місто:

"Я, нарешті, мрію обійняти своїх рідних. І поїхати в Маріуполь. Я так хочу в Маріуполь… - каже Андрій Бедняков. – Ви навіть не можете собі уявити, як я цього хочу. Чекаю дня, коли кожен поїде до себе додому!".

Місто-герой Маріуполь
Місто-герой Маріуполь

Нагадаємо, що Андрій Бедняков з "Орел і Решка" розповів, що несли окупанти рф у Маріуполі: "Київ взяли".

Раніше ми повідомляли, що Андрій Бедняков почав розпродавати одяг заради допомоги постраждалим українцям: "На ліки і їжу"