Відома українська журналістка Влада Седан, яка також є дружиною футболіста з національної збірної і "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка, частенько розміщує свіжі пости на своєму акаунті в соцмережі Instagram, де за її життям стежать понад 560 тисяч осіб.

Влада Седан висловилася про поразку збірної України у відбірковому матчі чемпіонату світу з футболу, який відбувся 5 червня з результатом 1:0 на користь Уельсу. У складі команди, до речі, був її коханий Олександр Зінченко.

Олександр Зінченко і Влада Седан. Фото: football.ua
Олександр Зінченко і Влада Седан. Фото: football.ua
Олександр Зінченко і Влада Седан. Фото: football.ua

Дівчина заявила, що програвати в спорті - не соромно, навіть якщо збірна України упустила шанс на участь у чемпіонаті світу.

Більш того, вона згадала про слова Андрія Шевченка, який ще перед матчем в Глазго сказав їй: "Те що ми тут, це вже перемога". Влада Седан підкреслила, що національна збірна зуміла просунутися ще далі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Сьогоднішня поразка має стати символом нашої незламності. Наша нація вміє тримати удар і вміє сильно бити у відповідь. Ми це покажемо усім. Суперникам на полі, ворогам на землі та у повітрі", - написала дівчина.

Нагадаємо, що збірна України не вийшла на Чемпіонат світу-2022, але Андрій Ярмоленко все ж забив

Як повідомляв Знай.uа, Де Брюйне з "Манчестер Сіті" принизив Олександра Зінченка на тлі себе: "Це фейк"

Також портал Знай.uа писав, що Влада Седан показала любов Зінченка, але до іншої красуні: "Вперше не про тебе, вибач"