Телеведуча Маша Єфросиніна переконана, що талант є в кожній людині і його потрібно тільки знайти, на що Оля Полякова вважає, що багато людей навіть не розуміють, який талант у них є.

Цю тему зіркові дівчата обговорили в недавньому випуску "Взрослые девочки".

Оля Полякова розповідає, що у неї було величезне бажання співати, але голос залишав бажати кращого. Свій навик вокалу вона розвивала 25 років і мало у кого на таке є час. І зараз "Королева ночі" має голос в 4 октави.

Оля Полякова, фото Знай.uа
Оля Полякова, фото Знай.uа

Потім Оля Полякова показала, як навчитися співати високі ноти шляхом нявкання: починаємо з скрипучого "мяу", тягнемо, розкриваємо поступово рот і підсилюємо гучність, виходячи в музичний звук. Маша Єфросиніна спробувала і, як виявилося, у неї дуже хороший голос.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"У тебе вийшло, тому що ти пішла з мовної позиції. Співати потрібно, як говорити",- ділиться Полякова.

Оля переконана, що якщо Маша займеться вокалом, то зможе співати, просто зараз у неї гуляє голос, так як зв'язки не привчені тримати звук.

"Якщо ти жопу качаєш, вона стає пружною. Так само і зв'язки, їх всього дві. Якщо їх регулярно качати, то все вийде",- переконує співачка.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua

Далі дівчата перейшли до таланту малювання і Маша згадала історію про те, як отримала першу двійку в школі саме з малювання і втратила свідомість.

Оля вирішували намалювати Єфросініну, але телеведуча не зовсім оцінила:

"Ти намалювала мене, як мужика свого майбутнього".

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна залишилася без роботи на 8 місяці вагітності: "Навіть ніхто не подзвонив, я пішла..."

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова була нікому не потрібна 15 років, поки не вистрілили "Шльопки", секрет розкрито: "Вадим сказав грошей немає"