Молода дружина відомого телеведучого українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимира Остапчука має чималеньку аудиторію в соцмережі і частенько розповідає фанатам про особисте життя, присвячуючи їх в цікаві подробиці. На Христину Горняк в Instagram підписано понад 100 тисяч осіб.

Христина Горняк розмістила нову фотографію в яскравому, вже зовсім літньому образі. На дівчині сукню сливового кольору, яка повторює силует її стрункої фігури, і біла сорочка, зав'язана на талії вузлом.

У підписі до знімка дружина Остапчука заявила, що дуже хоче, щоб кожна дівчина повернулася до свого колишнього життя - ламала голову над вибором одягу, насолоджувалася відображенням у дзеркалі і думала, які б процедури зробити вранці, а не про те, що в війна в країні триває ось уже більше 100 днів.

"Дівчатка мої, тримаємося!!!! 💗" - написала Горняк.

Багатьом прихильницям Христини здалося, що на фото видно її кругленький животик. Але після вони придивилися і усвідомили, що це сукня створює такий візуальний обман. Варто відзначити, що у Горняк і Остапчука спільних дітей ще немає, а одружилися вони в 2020 році.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Коментарі - instagram.com/kristygor/
Коментарі - instagram.com/kristygor/

Коментарі - instagram.com/kristygor/
Коментарі - instagram.com/kristygor/

Коментарі - instagram.com/kristygor/
Коментарі - instagram.com/kristygor/

Нагадаємо, Вова Остапчук перетворився на "уманського пацана" і закликав українців не соромитися суржика: "Головне прагніть, це прекрасно"

Як повідомляв Знай.uа, колишня дружина Володимира Остапчука вивезла дітей з України і заборонила телеведучому з ними спілкуватися: "Найбільший біль"

Також портал Знай.uа писав, що Вова Остапчук розповів, що чекає українців після війни, а Христина Горняк показала наочно: "До мурашок"