Відомий радіоведучий "Люкс ФМ" Слава Дьомін регулярно записує цікаві інтерв'ю з українськими знаменитостями на YouTube і частенько розміщує свіжі публікації для своїх шанувальників в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 150 тисяч осіб.

Слава Дьомін поспішив поділитися з шанувальниками неймовірною новиною - він став ведучим популярного шоу "Ранок з Україною". Відтепер артист буде регулярно з'являтися в ефірі з Лілією Ребрик, Анатолієм Анатолічем та Іриною Хоменко, і радувати глядачів.

Скріншот з Instagram, Слава Дьомін
Скріншот з Instagram, Слава Дьомін

Дьомін зізнався, що довгих 15 років ходив по кастингах, щоб потрапити в подібне шоу. Десь він навіть проходив до фіналу, але у підсумку його кандидатуру ніколи не обирали.

"Протягом останніх 15-ти років я ходив на різні телевізійні кастинги і навіть десь проходив до фіналу. Але зажди не проходив до кінця 😏", - зізнався ведучий.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дьомін також пообіцяв, що не закине роботу на YouTube каналі "Слава+" і на радіо "Люкс ФМ".

"Одним словом, тепер мене у вашому житті буде більше 😉" - написав артист.

Нагадаємо, Слава Дьомін показав, кого не хвилює дефіцит бензину і курс долара в Україні: "Головне, корм вчасно насипайте"

Як повідомляв Знай.uа, радник міністра внутрішніх справ зізнався Славі Дьоміну, чи варто переживати через можливий наступ на Київ: "Є кілька моментів"

Також портал Знай.uа писав, що Слава Дьомін обомлів, коли побачив експерименти із зовнішністю Валіка Міхієнка з "Ліги сміху": "Так, все"