Олексій Новіков - другий переможець конкурсу "Найсильніша людина світу" після Василя Вірастюка серед українців.

У нього чотири титули, стосовно локального протистояння серед спортсменів в нашій країні. Зараз він поділився невеликим відео в Instagram, в тексті до якого зізнався, що дуже любить спорт, отримуючи від нього величезне задоволення.

Олексій Новіков, instagram.com/novikov_strong_wsm
Олексій Новіков, instagram.com/novikov_strong_wsm

Олексій також зазначив, що завдяки тому, чим він займається, є можливість знайомитися з новими людьми, підтягувати англійську мову і вивчати культури інших народів.

"Маю можливість змагатися з кращими спортсменами у світі! Бувають змагання коли я виграю, бувають коли займаю призове місце. Самі змагання - це величезний приплив емоцій, який людина проживає за півроку, а ми його отримуємо за 5 днів!", - додав Новиков.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Олексій Новіков, instagram.com/novikov_strong_wsm
Олексій Новіков, instagram.com/novikov_strong_wsm

Зовсім недавно він представляв Україну на конкурсі "Найсильніша людина світу", зайнявши за підсумком третє місце. Перше місце зайняв спортсмен з Великобританії, друге - з США. І через це завжди є привід рости далі, не зупиняючись на досягнутому.

Нагадаємо, УПЛ повертається: Володимир Зеленський поговорив з Андрієм Павелком про початок чемпіонату наприкінці літа

Як повідомляв "Знай.ua", збірна України не вийшла на Чемпіонат світу-2022, але Андрій Ярмоленко все ж забив

Знай.ua писав, одне конкретне порушення: футбольним уболівальникам загрожує смертна кара на Чемпіонату світу