Всіма відомий український виконавець Павло Зібров порадував громадян, які вже більше ста днів перебувають у режимі повномасштабної війни проти рашистів, новою композицією під назвою "Я так хочу додому".

Відео-матеріали Він взяв з багатьох зарубіжних і українських ЗМІ, монтаж справила його дочка Діана, а слова написав видатний пісняр Петро Мага.

Павло Зібров, фото: Instagram
Павло Зібров, фото: Instagram

"Ця пісня - крик душі мільйонів українців, які були змушені через війну покинути свої домівки і мріють обійняти своїх рідних домівки, там де все знайоме, де завжди потрібні", - пише Павло Зібров у публікації.

У кліпі відображені сльози-дуже багато сліз українців, які були змушені евакуюватися. Валізи, місця для ночівлі, залізничні вокзали - все це пройшли сотні і тисячі українців.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вітаю з прем'єрою❤️ пісня, яка торкається до глибини душі!", "Ми чекаємо і сумуємо за тими, хто далеко. Віримо, що скоро перемога і вони повернуться додому. Україна чекає своїх діточок", "Саме так. Спочатку перемога і всі додому відразу повернуться", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Дзідзьо слідом за Зібровим виправдався після звинувачень у виступі на весіллі під час війни: "підставив мене"

Як повідомляв "Знай.ua", Павло Зібров почав готуватися до перемоги України: не сумнівається ні на мить

Знай.ua писав, Павло Зібров нагадав українцям, що у них є і воля, і земля: "Героїчно рятують"