Українська танцівниця, переможниця "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова анонсувала цікаві новини, змусивши пліткувати про імовірну вагітність.

Зокрема, у своєму Instagram зірка написала, що незабаром поділиться приємними новинами. Ілона розповіла, що здійснилася їхня з чоловіком заповітна мрія, яка кожного дня гріє їм душу.

Водночас танцівниця запропонувала своїм шанувальникам відгадати правильну відповідь на те, якою є правильна відповідь. Серед варіантів - втретє вагітна, дім мрії, переїзд в інше місто.

Ілона Гвоздьова. Фото: Instagram
Ілона Гвоздьова. Фото: Instagram

Схоже, що Ілона таки "втретє вагітна", бо не захотіла говорити правильну відповідь, хоча більшість варіантів у імпровізованому "голосуванні" - за варіант "побудуємо дім мрії".

Ілона Гвоздьова. Фото: Instagram
Ілона Гвоздьова. Фото: Instagram

Проте чи дійсно Ілона вагітна - невідомо, адже інтрига продовжується. А фотографії у блозі не вказують навіть на натяк вагітності. Гвоздьова з чоловіком виховує двох дітей: доньку Валерію та сина Домініка.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Цікаво, що нещодавно Ілона повернулася в Україну, після того, як покинула її після повномасштабного вторгнення. Вона почала тренувати діток, та поступово повертатися до звичного ритму життя, показуючи, наскільки складно прийти до тями.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Андрій Бєдняков після чергового обстрілу Києва не стримав емоцій і побажав росіянами такого ж "порятунку".

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Крути 1918" Піскунов влаштував камінг-аут просто посеред війни.

Також "Знай.ua" писав, що лікарка-волонтерка Світлана Друзенко розповіла, на яких швидких сьогодні їздять лікарі на фронті.