Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков, який став популярним завдяки програмі "Орел і решка", є активним користувачем соцмережі Instagram. Артист має безліч шанувальників серед глядачів і підписників, число яких вже перевищило 1,8 мільйона.

Андрій Бєдняков гнівно звернувся до росіян після чергового обстрілу Києва окупантами, який стався вранці 5 червня, і показав ту саму фотографію, де чітко видно наслідки від удару ракети. Телеведучий заявив, що дуже жадає того, щоб кожен житель ворожої країни відчув те ж, що і українці з початку військових дій.

Щоб вони теж чули нескінченне виття сирен повітряної тривоги за вікном, бігали в підвальні укриття в надії врятуватися від ударів ракет. Щоб їх теж прийшли "рятувати" і "оперувати", як це роблять окупанти з українським народом.

"Як ви заї*али", - відверто заявив артист.

Скріншот з Instagram, Андрій Бєдняков
Скріншот з Instagram, Андрій Бєдняков

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Випереджаючи відповіді росіян про те, що "не варто бажати людям смерті", Бєдняков відразу уточнив - він зовсім не це мав на увазі і це не його історія.

"Я просто хочу, щоб всі "любителі" Z і V відчули такі ж почуття, як і жителі нашої країни", - підсумував артист.

Скріншот з Instagram, Андрій Бєдняков
Скріншот з Instagram, Андрій Бєдняков

Нагадаємо, "колишній" Насті Івлєєвої Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" розповів, що несли окупанти рф в Маріуполі: "Київ взяли"

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Бєдняков почав розпродавати одяг заради допомоги постраждалим українцям: "На ліки та їжу"

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Бєдняков остаточно перейшов на бік "добра" і прийняв важливе рішення: "Тепер можете називати мене "бандерівцем"