Олександр Піскунов - популярний український актор, відомий ролями у фільмі "Крути 1918" і в серіалі "Ангели".

Він є музично обдарованим, маючи талант до музики, вокалу і танців. Зі шкільних років намагався вчитися на фортепіано, потім на Вірменському музичному інструменті дудуке, саксофоні і, для ролі Валеріка в раніше зазначеному фільмі, вчився грати на гітарі.

Олександр Піскунов, фото: Instagram
Олександр Піскунов, фото: Instagram

Зараз, коли українці переступили позначку в 100 днів повномасштабної війни проти рашистів, Олександр Піскунов вирішив зробити камінг-аут у себе в соціальній мережі Instagram. Чоловік зізнався, що він має нетрадиційну сексуальну орієнтацію.

"Я - гей. І це дуже боляче", - пише він англійською.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Проте, користувачі так і не зрозуміли, чому це зачіпає актора. Адже у нас адекватно ставляться до ЛГБТ і у любові немає статі.

Олександр Піскунов, фото: Instagram
Олександр Піскунов, фото: Instagram

"Обняла на знак підтримки", "Від цього ти не стаєш менш hot person, ми любимо і поважаємо тебе таким, яким ти є❤️", "Ми живемо у вільній країні. Ким хочеш тим і будь. Право кожної людини", "Санька, у любові немає статі. Ти людина! Бережи себе", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Mеlovin відкрив завісу на гріхи Ірини Федишин після прояву її гомофобії: "Можна нарити дуже багато"

Як повідомляв "Знай.ua", після гомофобних висловлювань українці "знищують" Ірину Федишин її ж зброєю: "Демонструвати оголене тіло - гріх"

Знай.ua писав, усвідомив, дівчата не для нього: Американський "Холостяк" Колтон Андервуд виходить заміж