Українська телеведуча Настя Коротка, розповість у своєму блозі про українських виробників.

Дружина Андрій Бєднякова, телеведуча Настя Коротка у своєму блозі на Instagram розповідатиме про українських виробників. Першим виробником брошок та перснів Настя вже поділилася.

Настя Коротка. Фото: Instagram
Настя Коротка. Фото: Instagram

"На цьому тижні буду знову розповідати про українські бренди! В Україну дууууже багато крутих брендів, ми просто про них не знаємо! Дуже хочу познайомити людей з якомога більшою кількістю українських виробників", - написала жінка в блозі.

На фото, яке виставила Настя, вона позує у джинсовій куртці з розпущеним волоссям, яким бавиться вітер. На куртці прищипнута чарівна брошка у вигляді серця з квітами в жовто-блакитному кольорі.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Настя Коротка. Фото: Instagram
Настя Коротка. Фото: Instagram


"Анастасія, дякую, що підтримуєте, дуже цінно особливо зараз!", "Тепер наш спільний бренд - це Україна! Пишаємось! Мої руки роблять прикраси, які розлітаються по всіх куточках світу. Кожен тепер хоче мати в себе шматочок української культури", "Дуже важлива Ваша підтримка", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що дружина Андрія Беднякова попросила фанатів не вчити її бути хорошою господинею.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Бєдняков після чергового обстрілу Києва не стримав емоцій і побажав росіянами такого ж "порятунку".

Також "Знай.ua" писав, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" похвалилася ідеальними формами в жовто-блакитному вбранні.